Glæden og fordelene ved at holde en lav profil online

I en alder af perfekt oplyst selvbestemmelse, algoritmens opdaterede tilstand og det uendelige ønske om mere, går vi tabt i opmærksomhedsøkonomien. Vi er i en trættende cyklus “sæt” – i konstant indsats for at blive hørt.

Hvor mange artikler står du over for hver dag og fortæller dig at oprette et “personligt brand” eller oprette en online profil og følge? Det er sygt!

Det vil være svært for mig at fortsætte med at skrive dette med et ret ansigt. Jeg mener, hver gang jeg bruger udtrykket “personlig branding”, vil jeg forlade internettet for evigt. Men jeg er fascineret af den sociologiske tilgang, vi nu præsenterer, og vi udtrykker os online – skaber vores liv i en ren kommunikativ pakke.

Jeg vil gerne dele noget med dig: Jeg havde et personligt brand, og jeg hadede det.

Personlige mærker bør ikke forveksles med et omdømme – sidstnævnte udvikler sig fra primære kilder: fra de direkte interaktioner, du har med mennesker. Omdømme er et tankevækkende LinkedIn-link fra en tidligere kollega, mens et personligt mærke er irriterende for Linkedins godkendelser (hvoraf jeg samlet ca. 1200 for mange ting, som jeg ikke ved noget).

Personlige mærker er utroligt begrænsede. De sætter dig i en kasse med bestemte værdier, og så fortsætter du med at tiltrække personer og ting i denne kasse. Denne støj drukner dine dybeste ønsker og behov. Personlige mærker vokser eksponentielt, og så bliver du en kendt person, ikke hvad du gør.

Derefter tilbage til profilernes afvigelser online. Jeg anbefaler, at du starter med at læse grundlæggeren af ​​Lifehacker, en besked fra Gina Trapani på “Flip side of a large audience”. Hun artikulerer hendes erfaring godt og opsummerer det med

  • Folk, der ikke kender dig, gør meget unøjagtige antagelser om de ting, du siger
  • Du glemmer, hvordan du deler med folk, der kender dig
  • Du er afhængig af godkendelse af fremmede.
  • Dit syn på verden er forvrænget
  • Du er en spammagnet og et trollmål.

Den første kom hjem. Før de flyttede byer, blev de gode lande – fra Australien og blevet en pseudo-husstand – vågnet op hver dag med en flod af spørgsmål og spurgte fremmede. Selv gamle skole venner, som jeg ikke har hørt i mange år, har sendt meddelelser til Facebook, der ønsker hjælp. Jobs, introduktionsord, generel promovering – du hedder det. Hvis jeg mødte nogen i et professionelt miljø og de vidste om min fortid, så jeg bogstaveligt talt forandringerne og skinnede i øjnene, da deres hjerner tænkte på, hvad de kunne få fra mig. I et stykke tid var 90% af de meddelelser, der kom til at tænke mig, folk, der ønskede noget. Jeg er så vant til det, at jeg automatisk forsvarer mig selv og forsøger at beskytte min energi. Jeg var fuldstændig oversvømmet med ankomsten, da jeg havde brug for hjælp til at dyrke mit firma, havde jeg ingen idé om, hvordan man kontaktede mig.

Du glemmer også, hvilke mennesker er dine venner, og som er “venner af industrien”. To af de smukkeste mennesker, jeg har mødt i de seneste år, omfatter en lejlighedsvis Craigslist-check og en anden på en lang tur.

Og lad os ikke komme ind i Ginas budskab om at være et trollmål, eller hvordan folk behandler dig, når du siger nej til din anmodning.

Efter at have tilbragt 2013 målrettet og koncentreret, er jeg meget taknemmelig for det skabte rum. Rummet er vigtigt, fordi det giver dig mulighed for at opleve væk fra folks synspunkter. Hvis du er iværksætter, har du specielt brug for denne frihed til at studere, mens dit forslag finder sit rigtige sted. Og faktum er, at du skal være behagelig, ikke forstås i løbet af denne tid. Folk omkring dig kan ikke vide, hvad du arbejder på. Måske ved de ikke, hvor de skal sige det. Alt er godt – alt dette er en del af heltenes rejse.

“Jeg tror, ​​du skal blive misforstået, hvis du skal forny dig.” ~ Jeff Bezos

Endelig inkludere det obligatoriske citat fra Ralph Waldo Emerson. I Self-Reliance-essayet diskuterer han behovet for “hver person at undgå mismatched korrespondance og konsistens og følge deres egne instinkter og ideer.” Han skrev:

“Åh, så sørger du for, at du tager fejl.” Er det så slemt at blive misforstået? Pythagoras blev misforstået, og Socrates, Jesus, Luther, Copernicus, Galileo og Newton, og enhver ren og klog ånd, der nogensinde accepterede kødet. At være stor er at blive misforstået. ”

Så her indtil 2014. Du finder mig på hjørnet – hopper for at sige hej for at dele det, vi har skabt, men ikke på grund af det.