Hvordan kunstig inteligense vil udfodre den juridiske industri

Traditionelt har teknologien gjort meget ved lov. Computere tillod advokater at nemt oprette, gemme og redigere juridiske dokumenter. E-mail forbedrer kommunikationen med kunder og holder registreringer. Online databaser besøgte biblioteket af love.

Men de seneste udviklinger inden for kunstig intelligens (AI) og maskinindlæring har skabt stødbølger i den juridiske verden. AI og maskinindlæring er software designet til at genkende mønstre og regler og tilpasse deres svar. Fordi denne færdighed er en stor del af arbejdet i en advokat, kan AI være en stor våben i arsenal af en advokat.

Men som AI udvikler sig, er der flere fejl, der truer med at minimere folks rolle i den juridiske verden. Her er parret:

Betal for at spille

Den gamle skoles advokat, der foretrækker skrivemaskiner og juridiske biblioteker, er ikke længere konkurrencedygtig i dagens juridiske arena. Advokatfirmaet om teknologier anvender AI på alle stadier af retssagen. AI kan bruges i åbningen for at fremskynde processen med at filtrere ud datafiler og ofte at søge efter dokumenter, som en person kunne tabe. AI er nu tilgængelig til at hjælpe advokater med stort besvær ved at kombinere de potentielle svar på juryen og de store offentlige data om potentialet i sociale netværk jury og online tilstedeværelse. AI kan få større indflydelse på store advokatfirmaer, der ikke længere kan bruge deltagerne i det første år til at øge betalte timer. Vækst AI sætter advokater mellem en sten og et vanskeligt sted. Hvis advokatfirmaer ikke investerer i AI, vil en uddannet klient spørge, hvorfor de betales så meget for opgaver, som de skal automatisere. Men når advokater investerer i AI finansierer de teknologier, der i sidste ende kan erstatte dem.

Robot advokater

AI er allerede så udviklet, at en amatør kan bruge den til at håndtere en parkeringsbillet, oprette juridiske dokumenter og endda indlede retssager. Den seneste sikkerhedsbrud Equifax har påvirket millioner af brugere – millioner af brugere, der nu kan sagsøge Equifax uden en advokat, ved hjælp af chat. Denne chatbox hjælper kun brugerne til at udfylde formularer, det er ikke i øjeblikket udstyret til at hjælpe forfatterne med at præsentere deres sag i en mindre domstol. Aktuel AI som er subtile, samt nogle tilhørende medlemmer af det første år – du kan udføre simple opgaver såsom browsing, søgning og visning af dokumenter.

AI’s evne til at arbejde hurtigere og mere økonomisk end en freshman kan gøre advokatfirmaer ikke interesseret i at investere i børneforkæmpere. For dem, der har en subjektiv opfattelse af situationen, så snart AI når bevidsthed, kan AI til sidst erstatte advokater. I en mere opmuntrende bemærkning, at brugen af ​​AI udføre disse grundlæggende opgaver vil give de nye advokater til at fokusere på udvikling af mere avancerede og højere niveau færdigheder inden for loven, såsom kunderelationer og strategiudvikling.

I sidste ende, advokatfirmaer og advokater, især dem, der praktiserer i Internet lov feltet, Big data, teknologi, SaaS, og beslægtede områder, være parat til ikke at omfatte AI i deres praksis, samt beskæftige sig med de juridiske spørgsmål står over for dine kunder .